Що таке хмарний хостинг (Cloud хостинг)

Детальніше про відмовостійкий хмарний хостинг від HOSTiQ.ua можна прочитати тут 👉 https://r.hostiq.ua/ch-cloud-hosting

Читайте більше корисної інформації про інтернет, сайти та маркетинг у нашому блозі 👉 https://r.hostiq.ua/ch-blog

Кожна покупка хостингу = кошти на допомогу Харкову та Україні. Купуйте благодійний хостинг від HOSTiQ 👉 https://r.hostiq.ua/ch-palianytsia-hosting

У цьому відео ми розповімо, що таке хмарний сервер або, як його ще називають, cloud хостинг. Розкажемо, для яких сайтів підійде хмарний хостинг, про його переваги та недоліки.

Хмарний хостинг - це надійний вид хостингу, при якому ваш сайт зберігається на декількох серверах. Якщо на одному сервері виникнуть проблеми, ваш сайт все одно продовжить працювати за рахунок підключення інших серверів.

Якщо вас цікавлять такі питання: який тип хостингу підійде для медіавидання, інтернет-магазину, додатку чи сайту, якому не вистачає ресурсів віртуального сервера? Хмарний сервер, що це? Хмарний хостинг, що це таке? Чи підійде цей хостинг для таких сайтів? Однозначно, так! І в цьому відео ви дізнаєтесь чому.

Крім того, буває хмарний віртуальний хостинг та хмарний VPS хостинг. Варто зазначити, що хмарний хостинг трохи відрізняється від хмарного VPS. Оплата за фактом використання ресурсів є лише на хмарному VPS. На хмарному віртуальному хостингу такої функції немає, але є розподілене зберігання, тому у такого хостингу вища стійкість до відмов, ніж у звичайного.

Зміст відео:

0:00 👉 Початок
0:13 👉 Хмарний хостинг - що це?
0:25 👉 З чим можна порівняти хмарний сервер
0:33 👉 Переваги хмарного хостингу
1:08 👉 Для яких сайтів підійде cloud хостинг
1:30 👉 Ще про переваги та недоліки хмарного хостингу

Сподіваємось наше відео допоможе вам трохи краще дізнатися, що таке хмарний хостинг. Якщо у вас залишилися питання, залишайте їх у коментарях.

❗ Читайте на нашому блозі корисну статтю про те, як вибрати хостинг для інтернет-магазину 👉 https://r.hostiq.ua/ch-choose-hosting-for-store

❗ Підписуйтесь на наш Ютуб-канал і тисніть дзвіночок, щоб не пропустити нові відео 👉 https://r.hostiq.ua/ukr-youtube

❗ Шукайте нас у соціальних мережах:

👉 Facebook: https://www.facebook.com/Hostiq.ua
👉 Instagram: https://www.instagram.com/hostiq_ua/
👉 Telegram: https://t.me/hostiq
👉 TikTok: https://www.tiktok.com/@hostiq
👉 Twitter: https://twitter.com/Host_iQ

Що таке хмарний хостинг (Cloud хостинг)


що таке хмарний хостинг хмарний хостинг хмарний сервер хмарний хостинг це що таке хмарний сервер хмарний сервер що це cloud хостинг хмарний хостинг що це хмарний хостинг що це таке хмарний vps хостинг hybrid cloud cloud hosting cloud server хмарний vps хостинг хостинг для сайту hostiq hostiq хмарний хостинг

Post a Comment

0 Comments